Sanoista tekoihin

Kansalaisliitto jatkaa tutulla ipulaisella linjalla ja tavoittelee parhaita mahdollisia asioita suomalaisten hyväksi. Tutustu ohjelmaamme ja muihin kirjoituksiimme tällä sivustolla ja vakuutu siitä itse! 

Jos olet kanssamme samaa mieltä siitä, että Suomen tulisi vetää Nato-hakemus takaisin ja palauttaa puolueeton asemansa idän ja lännen välillä, laskea huolellisesti EU-jäsenyyden kustannukset - ei vain rahallisesti vaan myös kansallisen itsemääräämisoikeuden ja demokratian kannalta - , laittaa veroina kerätyt rahat ennemmin koulutukseen ja terveydenhoitoon kuin hävittäjä-hankintoihin ja sotien tukemiseen sekä lisätä kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia samalla kaventaen puolue-eliitin valtaa - jos näistä olet samaa mieltä, niin miksi et tulisi mukaan auttamaan meitä näiden tavoitteiden saavuttamisessa?

Kansalaisliitto etsii lisää uusia jäseniä tukemaan työtämme.* Meillä on jäsenille omat jäsensivut, joilla jaamme tietoa tulevista tapahtumista ja keskustelemme kiinnostavista asioista. Kokoonnumme myös lähes viikoittain Kansalaislinjoille keskustelemaan/chattailemaan päivän poliittisista aiheista. Jos olet jo jäsen etkä ole vielä saanut linkkiä jäsensivuille tai linjoille, pyydä sitä meiltä ja tule mukaan rentoon seuraan!

Kokoamme paikallisesti toimintaryhmiä, jotka alkuun päästyään jatkavat itsenäisesti omanlaistaan toimintaa alueellaan. Kiinnostaisiko sellaisen ryhmän perustaminen? Tulemme pian julkaisemaan lisää tietoa perustetuista ryhmistä.  

Monista puolueen käytännön tehtävistä vastaava työryhmä toimii tällä hetkellä alimiehityksellä, ja sillä on vaikutusta esimerkiksi Kansalaisliiton näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa. Jos olet osaava tai innokas tai mielellään molempia, niin tule mukaan auttamaan meitä! Tekemistä on paljon, mutta yksittäiset tehtäväalueet pieniä, joten ajallisesti pienikin panos käy hyvin ja auttaa viemään asiaamme eteenpäin. Puoluetuen ulkopuolella kaikki puolueen hyväksi tehty työ on luonnollisestikin vapaaehtoistyötä.

Jos olet kiinnostunut jäsenyydestä tai haluat muuten lisätietoja, ota meihin yhteyttä. Yhdessä saamme paljon enemmän aikaan ja keräämme näkyvyyttä ja uskottavuutta, joita ilman emme tule koskaan noteeratuiksi. Kiitos kaikille tämän hetkisille ja tuleville tukijoille!

* Jäsenmaksu on 20€/vuosi tai vähävaraisille 10€/vuosi.